Snickers smoothie

Hej på er!

Jag tänkte dela med mig av ett recept på en smoothie som jag gör så fort jag har mogna bananer i frysen. Mogna bananer är förresten något som går att använda till mycket, banankaka, smoothie, glass osv. Receptet på smoothien jag ska dela med mig av här, är superenkel och verkligen så god. Smakar som en milkshake med smak av snickers! Viktigt är dock att bananerna är riktigt mogna innan de fryses in för att ge tillräcklig sötma.

Ingredienser:

  • 1 frusen banan
  • 2 dl havremjölk
  • 1 msk jordnötssmör
  • 1/2 msk kakao
  • 1 nypa flingsalt

Gör så här:

  1. Lägg alla ingredienser i en mixer och kör tills dess att ni fått en slät konsistens.
  2. Häll upp och njut! Svårare än så behöver det inte vara! 🙂

Trevlig helg på er alla!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.